Digital modenhet

Er bedriften din klar for endring?

26. februar inviterte DigitalNorway og Tekna Big Data til frokostmøte om digital modenhet, i samarbeid med DNB.

For å lykkes med digitalisering, trengs både teknologikunnskap og vilje og evne til endring

DigitalNorway har utviklet en Digital Modenhetsindikator, DMI – et verktøy som gir en pekepinn på hvordan din bedrift ligger an når det gjelder digitalisering.
Deltagerne hadde blitt anbefalt å ta DMI-testen før møtet.

Programmet:

Velkommen

Eirik Andreassen fra DigitalNorway

Anders Grevstad fra DNB

Spørsmål i plenum

Digifrokost – digital modenhet – alle presentasjoner

DigitalNorway jobber aktivt med å gi folk større nettverk, dele erfaringer og caser, og gjøre nyttige verktøy og innhold tilgjengelig for flere. Til sammen blir dette et solid, nasjonalt kompetanseløft, tilgjengeliggjort via deres nye delingsplattform for digitalisering.

Tekna Big Data er et faglig nettverk for Tekna-medlemmer med faglig interesse for stordata, kunstig intelligens, tingenes internett, industri 4.0 og relaterte fagfelt. Det er gratis for Tekna-medlemmer å bli medlem av nettverket.
Se opptak fra arrangementer i regi av Tekna Big Data.

7 svar til “Digital modenhet”

 1. Hei, Finnes en slags gjennomsnitt digitalmodenhetstall-verdig for offentlige, private, statlige bedrifter/organisasjoner i Norge som dere har undersøkt? Og hvor mange organisasjoner ble undersøkt?

 2. Hei, jeg har et spørsmål i forhold til digital modenhet og hvordan vi måler det.

  Er det mulig å identifisere noen faser som organisasjoner går gjennom mens de blir mer og mer moden? Tenker da på for eksempel utvikling av «tilretteleggende infrastruktur», eller «kompetanseheving».

  1. Hei, dere snakker en del om digital modenhet som ett mål, eller en satt standard. Dette blir veldig feil da den digitale utviklingen fortsetter å utvikle seg. Har dere noe erfaring med å se på egen modenhet i forhold til den globale digitale tilstanden? Med tanke på å se hvor «optimal modenhent» ligger til en hver tid.

   1. Hei
    Da tror jeg vi var litt uklare. Digital Modenhet er absolutt ikke en satt standard som kan måles eksakt. Derfor fokuserer vi mer på spredning i svar enn akkurat hva folk svarer. Samtidig er det viktig å understreke at påstandene vi bruker i beste fall gir en indikasjon på hvordan man ligger an. Den kan vanskelig brukes som en eksakt benchmark. Vi har til nå derfor ikke gjort en sammenligning mellom hva som finnes av data som viser den globale digitale tilstanden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *